Jumat, 08 November 2013

Golf is een spel van vertrouwen

De meeste boeken zijn gemaakt om lang mee. Maar zoals met alles, slechte verzorging en misbruik zal niet alleen de levensduur van uw boeken, maar zullen hun waarde sterk dalen ook. Omdat een goede rentmeester van uw boeken zal ervoor zorgen dat uw boeken kan worden genoten door anderen ook.


Dus, Dat betekent niet dat je niet kunt krijgen creatief en hergebruiken of recyclen van je eigen woorden. Bijvoorbeeld, in het algemeen, wat ik heb gedaan in het verleden is iets te veranderen van onderwerp en gebruik mijn woorden voor een ander kelengkapan administrasi kepala sekolah sd onderwerp of sub-onderwerp, en ik alleen maar verklaren, "de andere dag dat ik sprak met een kennismaking ongeveer ... ", maar nooit met behulp van hun woorden, alleen mijn eigen, tenzij ze die nodig hebben om een offerte in hun boek, dan zou ik niet willen gebruiken, koempoelan formaat administrasi kepala sekolah om geen double-up of een reis sommige computer plagiaat software van Amazon Kindle, of enige uitgever toekomstige tijdschrift of dergelijke.


Illustraties kunnen ook helpen hen ingewikkelder verhalen als degenen die een historische of geografische gebeurtenis uitbeelden begrijpen. Een geïllustreerd boek over vulkanen, bijvoorbeeld, kan een kind helpen begrijpen wat het is, hoe het is gemaakt en de natuur en wetenschap betrokken zijn. Een geïllustreerd boek over kruising van George Washington van de Delaware kan helpen het kind te begrijpen van de geschiedenis van het evenement. Het maakt niet uit als de foto's zijn doos in de natuur of helemaal realistisch. De foto's geportretteerd helpen om de scènes te bedden in hun geest om te helpen bij het leerproces.


Golf is een spel van vertrouwen - Dit boek zal je serieus helpen als je een van die spelers die regelmatig opblaast tijdens een rondje golf. Door te kijken naar hoe je mentale benadering van invloed op je prestaties, zult u leren hoe u uw woede onder controle en hebben de mogelijkheid om terug te stuiteren van de nederlaag.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar